Penne z hnědé rýže s quinoou a amarantem, bio, bezlepkové – Clearspring, 250g - AKCE
Minimální trvanlivost do 08.2024
Bio multicereální těstoviny od společnosti Clearspring se vyrábí z mouky z hnědé rýže smíchané s přirozeně bezlepkovými zrny quinoy a amarantu a také s evropskou bio kukuřicí.
Minimální trvanlivost do 08.2024
POPIS
Tyto penne s jemnou chutí, které vyrábí již druhá generace italských výrobců těstovin, má pevnou strukturu a dokonale doplní vaše oblíbené omáčky. Skutečná alternativa k těstovinám z tvrdé pšenice nejen pro ty, kteří jsou na bezlepkové dietě, ale také pro celou rodinu.
Hotové za 7 minut
Vyrábí se ve vyhrazeném závodě bez přítomnosti lepku a ořechů, a to pouze s využitím energie z obnovitelných zdrojů
Vlastnosti
- bez lepku
- zdroj vlákniny
- nízký obsah tuku
- nízký obsah soli
- bez GMO
Návod k přípravě:
- Přiveďte k varu dostatek vody. Podle potřeby přidejte špetku soli.
- Přidejte 80 g těstovin na 1 porci.
- Pro perfektní těstoviny „al dente“ vařte za občasného míchání na mírném ohni 7 minut. Chcete-li mít těstoviny měkčí, vařte další minutu.
- Přeceďte a ihned můžete podávat s oblíbenou omáčkou.
Návrh na servírování: Těstoviny z hnědé rýže s quinoou a amarantem jsou také skvělým základem pro salát. Po uvaření propláchněte studenou vodou a smíchejte s čerstvými ingrediencemi a dresinkem podle vlastního výběru.
Složení: Mouka z hnědé rýže* (75%), mouka z quinoy* (15%), amarantová mouka* (5%), kukuřičná mouka*.
* = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)
Výživové údaje na 100 G:
Energetická hodnota | 1504 kJ / 355 kcal |
Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny) | 3 g (0,7 g) |
Sacharidy (z toho cukry) | 71 g (0,9 g) |
Vláknina | 3,3 g |
Bílkoviny | 9,5 g |
Sůl | 0,03 g |
Hmotnost balení: 250 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Last minute |
---|---|
Karton: | 8 ks |
Hmotnost: | 250 g |
Bio: | Ano |
Vegan: | Ano |
Raw: | Ne |
Bez lepku: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.