Japonský ocet z hnědé rýže, bio – Clearspring, 150 ml
Plný a zároveň jemný charakter tohoto klasického octa z jižního japonského ostrova Kjúšú z něj dělá šikovného pomocníka všude, kde je potřeba kyselost.
POPIS
Jeho vynikající kvalita je výsledkem použití bio hnědé rýže a staleté metody pomalého zrání. Skvěle se hodí do omáček a salátových zálivek. Klíčová složka při výrobě sushi.
Tento ocet poskytuje povzbuzující chuťový kontrast, který oživí téměř každé jídlo – jak salátové dresinky, nakládací směsi a marinády, tak zeleninové pokrmy, omáčky, dipy a pomazánky.
Skvěle se hodí k přidání kyselosti do pokrmů, dresinků nebo k výrobě octa na sushi.
Složení: voda, hnědá rýže* (20 %).
* = z ekologického zemědělství (bio)
Případná usazenina není na závadu.
Skladování: Skladujte na chladném a temném místě.
Obsah: 150 ml
Země původu: Japonsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Octy |
---|---|
Bio: | Ano |
Vegan: | Ano |
Raw: | Ne |
Bez lepku: | Ne |
Objem: | 150 ml |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.