Genmai Miso pasta z hnědé rýže (nepasterizovaná), bio – Clearspring, 150g
Tato miso pasta s plnou chutí, v japonštině Genmai Miso, poskytuje maximální výživu. Protože se vyrábí z celých sójových bobů a hnědé rýže, má vysoce přírodní nutriční profil.
POPIS
Na optimální zralost misa mají vliv oblast a klima, ve kterém se miso vyrábí, i dovednosti a zkušenosti odborníka zodpovědného za fermentaci. Doba zrání se liší, od 6 měsíců během horkého letního období v určité prefektuře, až po 18 měsíců v chladnějších oblastech.
Dopřejte si toto vydatné miso po celý rok v omáčkách, pomazánkách, polévkách a pečených či dušených pokrmech.
Miso má všestranné použití k dochucení různých jídel, polévek, dušených pokrmů a fazolových pokrmů. Je vynikající přísadou do omáček, dipů, pomazánek a pickles. Miso výborně dochutí dresinky na saláty, hodí se do nudlí, tofu, zeleninových a grilovaných pokrmů.
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Společnost Clearspring zaručuje dodávky nejlepšího bio miso z Japonska. Miso je autentické veganské fermentované jídlo, které se v Japonsku vyrábí od 8. století. V mnoha pokrmech a polévkách se ho zde denně zkonzumuje více než 1 000 tun.
Kvůli vysoké poptávce po miso od společnosti Clearspring máme výrobu bio miso nasmlouvanou u několika výrobců z různých regionů Japonska. Všechny naše misa se vyrábí podle tradičních receptur za použití nejlepších možných bio ingrediencí, ale protože je miso živý výrobek, jeho chuť, barva a konzistence se budou mírně lišit v závislosti na regionu a ročním období. Světlejší miso často pochází z jihu, kde je kvůli teplejšímu klimatu kratší doba zrání než v severních oblastech, kde obvykle vzniká miso tmavší.
Občas však miso může přirozeně fermentovat přímo ve sklenici, díky čemuž barva miso v průběhu času postupně ztmavne. Toto probíhající zrání může také způsobit vyboulení víka, ale můžete si být jisti, že produkt je stále chutný a nezávadný. Chcete-li tuto fermentaci zpomalit, jednoduše výrobek uchovávejte v chladu.
Vlastnosti
-
100% bio složení
-
nízký obsah tuku
-
univerzální využití
Složení: celé sójové boby* 47%, fermentovaná hnědá rýže* 33%, mořská sůl, voda.
* = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)
Skladování: Skladujte v chladu. Miso je živý produkt a pokračující fermentace může způsobit vyboulení víčka, což není na závadu. Na produktu se také může vlivem působení vzduchu objevit nezávadný bílý kvasinkový potah, který lze odstranit.
Výživové údaje na 100 G:
Energetická hodnota | 662 kJ / 158 kcal |
Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny) | 6,1 g (1,2 g) |
Sacharidy (z toho cukry) | 10 g (7 g) |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 12,7 g |
Hmotnost: 150 g
Země původu: Japonsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření, ochucovadla a přísady |
---|---|
Karton: | 6 ks |
Hmotnost: | 150 g |
Bio: | Ano |
Vegan: | Ano |
Raw: | Ne |
Bez lepku: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.