Arrowroot Bio - Smaakt, 200 g
Lidé využívají kořen maranty třtinovité k různým účelům již více než 7 tisíc let. V méně dávné historii se běžně používá jako náhražka kukuřičného škrobu. Arrowroot je škrob obsažen v kořenech některých tropických rostlin a hodí se jako zahušťovadlo do všeho od pudingů, přes omáčky až po polévky.
POPIS
Je používán jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dezertů.
Přečtěte si článek o arrowroot na našem blogu. :-)
Použití
Zahušťuje omáčky a ovocné želé. Hodí se i do kyselých omáček. Dvě čajové lžičky mohou nahradit jednu polévkovou lžíci kukuřičného škrobu. Smíchejte s trochou vody nebo vlažnou tekutinou před přidáním do teplé/horké směsi. Tuhne při nižších teplotách než kukuřičný škrob. Po ztuhnutí dále neohřívejte a zabraňte přehřátí, které má negativní vliv na zahušťovací účinky.
Složení: bio prášek arrowroot
Může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek, arašídy, ořechy, sezamová semínka.
Skladování: Skladujte pokud možno zavřené, v chladu a temnu (2-15 °C) nebo při pokojové teplotě.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 1478 kJ / 348 kcal |
Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny) | 0,1 g (0 g) |
Sacharidy (z toho cukry) | 85 g (0 g) |
Vláknina | 3,4 g |
Bílkoviny | 0,3 g |
Sůl | 0,01 g |
Hmotnost balení: 200 g / Země původu: Nizozemsko / Minimální trvanlivost: Uvedena na obale
Doplňkové parametry
Kategorie: | Přísady pro pečení a vaření |
---|---|
Karton: | 6 ks |
Hmotnost: | 200 g |
Bio: | Ano |
Vegan: | Ano |
Raw: | Ne |
Bez lepku: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.